Kamerun futbolunun efsanevi isimlerinden Rigobert Song geçtiğimiz hafta geçirdiği kısmi felç nedeniyle komaya girmiş ve sevenlerini korkutmuştu. Komadan çıkan ve ardından ameliyat olan Song'un durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

40 yaşındaki efsane ismin yeğeni Alexandre Song, ''Song'un ameliyatı çok verimli geçti. Nihayet kendisi komadan çıktı ve hepimizi sevindirdi. Artık oksijen cihazına bağlı olmadan solunumunu gerçekleştirebiliyor. İki gün önce komada olan birisi için bugün aldığımız bu haber çok mutlu edici'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada öldü iddiası

Bu arada ameliyat sırasında özellikle Afrika basınında Rigoberto Song'un öldüğü yönünde haberler yapıldı. Bu iddialar sosyal medyada bir anda yayıldı.

Ankara Valisi: Africa News Today gazetesi, Song'un oğlu Alex'in babasının öldüğünü doğruladığını iddia etti. Ancak Alex Song zaten, Rigobert'in oğlu değil yeğeniydi. Nitekim öldü iddiaları kısa sürede yalanlandı.

Türkiye kariyeri

2004-2010 yılları arasında Galatasaray ve Trabzonspor'da top koşturan Kamerunlu defans oyuncusu, Trabzonspor formasıyla futbola veda etmişti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr