NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor karşılaşmasını değerlendirdi.

İLK YARI

Rıdvan Dilmen ilk yarıda şunları söyledi:

"Bu maç bitti bence. 11'e 10 oynanıyor, Karabükspor'ün yorulmama ihtimali yok. Karabük, 11'e 10 olmasına rağmen oynuyor ama, arkayı boş bıraktı. Fenerbahçe farka gider diye düşünüyorum."

'Maçtan sonra tekrar izleyeceğim'

Dilmen, penaltı pozisyonu ile ilgili olarak ise, "Şu andaki kararım penaltı değil. Maçtan sonra tekrar bakmamız lazım." yorumunda bulundu.

Dilmen'in kırmızı kart yorumu ise şöyle:

"Fırat bir kıyak yaptı, 2 faulde idare etti. 3. faulde kırmızı kart ile attı."

İKİNCİ YARI

Rıdvan Dilmen'in ikinci yarının ardından yaptığı değerlendirme şu şekilde:

"Şener Özbayraklı'yı bugün çok beğendim. Devreyi 1-0 hesabı yaparken Tudor, 45+ 2. gol geldi. 3, 4, 5 olunca Karabük ile beraber Fenerbahçe de maçı bıraktı. Zor başlayan, zor devam eden... Penaltı ve kırmızı kart ile ve ilk yarının son dakikasındaki gol maçı bitirdi. Bu maçın özeti: Zor maç kolaya döndü."

"Şampiyonluk için yüzde verecek olursak; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a göre Başakşehir'in şansı daha az. Başakşehir 25. haftayı falan görür. 18 maçtır yenilmiyorlarmış. Ayağa kalkıp, saygı duymak lazım."

"Fenerbahçe'de Manchester United maçında değişiklik iki oyuncu arasında olacaktır. Aatif'ın yerine Van Persie gelecektir. Emenike de önde oynayacaktır."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr