Beşiktaş’ın 93. dakikada Adriano’nun golüyle kazandığı Çaykur Rizespor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlıların çok kolay kazanacağı bir maçı son dakikada kopardığını söyledi. Beşiktaş’ın eksik tarafının şut olduğunu söyleyen Dilmen, Kartal’ın tek kale oynadığının altını çizdi.

İşte Rıdvan Dilmen’in sözleri:

“Hiç maçı izlemeyen, ‘vay be Beşiktaş ne ballı’ falan der. Bu maç 6-0 bitebilirdi”
“Birinci dakikadan maç bitimine kadar tek kale maç oldu. Hep hücum yapan takım tek kale oynuyor demektir. Tolga mı Fabri mi oynar bilemem ama kaleye hiç top geldi. Şenol hoca tehdit almadı, tedbir aldı mı? Sabaha kadar oynansa Beşiktaş yenilmez gibi gözüküyor. 1 tane kazanan çıkarsa o da beyaz takım. Doğruları konuşalım. 1 puanı cebinde görüyor, hoşuna gitmiyor hocanın. Kontradan da gol yemem diye düşündü, hamlelerini yaptı. Tehdit olmayınca Ömer ve Cenk’i yan yana oynattı. İkinci yarıda Beşiktaş 4’ü yapardı. Çok baskı yaptı.”

“Rize ne yaptı, maçın tamamı boyunca yarı sahasına kapandı. Son 15 dakika çok iyi oynamamasına rağmen Beşiktaş bu sıcağa kar dayanmaz. Neyi eksikti Beşiktaş’ın, şutu. Beşiktaş’ın sağ kanadı çalışmıyordu. Caner müthiş top kesiyor ama onun yıllardır bir özelliği var. Bazen erken orta yapıyor; ama genelde iyi oynadı. Çok ciddi deplasman kaybı olacaktı.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr