Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Dilmen mücadelenin devresinda şunlar söyledi:

"Maçta tempo yüksek. Hafta içerisinde Lazio maçından sonra kadro eleştirilince, Mustafa Denizli'nin bu tarz inatçılıkları vardır. Tahminim ikinci yarıya iki oyuncu değiştirerek girecek. Denizli, bunu yaparsa yanlış bir kadroyla çıktığını düşünüyordur. Maçın gidişatına kesinlikle Denizli karar verecek. Risk alacaktır."

"Trabzonspor bu kadar kalabalık orta sahaya karşın hızlı hücuma çıkabiliyor. Zayıf bir takım değil ama eksikleri var."

"Sabri'nin pozisyonu penalt ama Erkan Zengin ve Hakan Balta'nınki bence değil."

"BEN DE HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERİRDİM"
Maçın sonunda ise maç analizinden çok karşılaşmanın içinde olaylar hakkında açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen:
"Hakemin hakemliği bırakıp bırakmayacağını bilmiyorum ama hakem skandallarının çok bariz yaşandığı bir maç oldu. Çok klasik cümleler kullanmak istemiyorum. Genel anlamda bir şeyler söylemek istiyorum. Trabzonspor, 2011'den bu yana şikeyle ilgili bir dava peşindeler. Çok mağdur oldular. Çok açık söyleyeyim hakem hatalarıyla ligden koptular."

"Hiç tartışılmayacak iki kırmızı kart var. Bir Cavanda'nın bir de Salih Dursun'un pozisyonu. İlk yarıda Marin'in pozisyonu penaltı. Ciddi bir hata. Hakan Balta'nın pozisyonunu tartışırım. O kadar çok hata var ki bir dakika uzatmayı dahi oynatmadı."
Aykut'un gördüğü kırmızı kartın tartışmalı olduğunun altını çizen Rıdvan Dİlmen, "Aykut'u atmak için aradı hakem resmen. Sarı kart gösterecek yer arıyordu" ifadelerini kullandı.

Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesiyle ilgili olarak da Dilmen, "Ben bile yapardım. 'Al sana kart' derdim. Hepimiz duygularımızla yaşayan insanlarız" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr