NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantepspor-Galatasaray karşılaşmasının değerlendirdi.

Mücadelenin ilk yarısında Dilmen, "Gaziantep disiplinli takım. Alttaki üç takım da maç kazanamadı bu hafta. Bu Antep'in lehine bir şey. O yüzden de top rakibe geçince tamamen savunmaya çekiliyorlar. Çok şut imkanı verdiler. Galatasaray büyük bir kulüp. Kaleci bir yere kadar gider" dedi..
"Oyuncular coşkusuz değil, pozisyona girdiler" diye devam eden Rıdvan Dilmen, "Bu maç böyle biter mi? Bu maçın 1-0 bitmeli ihtimali zor. Gol ve goller olur. Mustafa Denizli en azından kupayı kazanalım diyor. Çünkü Torku Konyaspor mücadelesi, Başakşehir istikrarı var. Galatasaray'ın bu yüzden ilk dörde girememe ihtimali var. Mustafa Hoca için üzülüyorum. Mustafa Denizli çok centilmen ve mülayim bir insan. O da üzülüyor ve kendisini yargılıyordur" diye konuştu.


"ÜZÜLÜYORUM!"
Mücadelenin 2-0 bitmesinin ardından açıklamlarına devam eden Dilmen, "Galatasaray'ın reytingi düşmüştür. Şampiyonluktan çok erken koptular. Osmanlıspor maçından sonra teknik direktörün de oyuncuların da kafasında bitmişti. Oyuncu, camia, taraftarlar son derece üzgünler. Gaziantep maçı kazanmayı hak etti. Galatasaray kulüp olarak bir hamle yaptı ve teknik direktör değişikliği yaptı. İyiye değil kötüye gitti. Kupada finale de kalsanız Fenerbahçe veya Beşiktaş'ın da gelme ihtimali var.

Galatasaray'ın kendi camiasının bir özelliği var. Çok kırılgan oluyorlar. Bir türlü bunun önüne geçemediler. Ya tavan yapıyorlar ya da çözülüyorlar.

Mustafa Hoca'yı insan olarak severim, kariyerine saygı duyuyorum. Kendisi için üzülüyorum ama beklentilerimizin altında kaldı." şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr