NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Dilmen, maçın hakemi Bülent Yıldırım'a sert eleştirilerde bulunurken karşılaşmanın kritik pozisyonları ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"0-0'a kimse bakmasın. Rus ruleti oynanıyor. Bu maç 0-0 biterse, ben futboldan hiçbir şey anlamıyorum. Hakem baya kötü bir maç yönetiyor."

DİLMEN: "YÜZDE 1000 PENALTI"

 Dilmen, "Geri pas var, baya bir geri pas. Hakem olmana gerek yok bu pozisyona geri pas vermek için. Hakem baya kötü bir maç yönetiyor. Mustafa Yumlu'nun elle müdahale ettiği pozisyon, yüzde 1000 penaltı. %60 kırmızı kart" ifadelerini kullandı

Ünlü yorumcu maçın 2. yarısını değerlendirmek için ekran karşısına geçtiğinde Ankara'da yaşanan olayları değerlendirdi.

"BU KADAR ŞEREFSİZLİK OLMAZ"

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Ankara'da yaşanan bombalı saldırı olayı hakkında açıklamada bulundu.

Ankara'da yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı olayı ile ilgili görüşlerini bildiren Dilmen, "Bütün vefat edenler bizim insanımız. Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Halkımız bütünleşmeli." ifadelerini kullandı.

Umut Bulut'a yapılan hakaretler için de konuşan Dilmen, "Bu kadar vicdansızlık, şerefsizlik olacağını sanmıyorum. Kapatalım bu konuyu." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr