NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenerek liderlik koltuğuna oturduğu maçı değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"İlhan abi için başsağlığı dileyelim. Çok öenmli bir spor adamıydı ailesinin ve spor camiasının başı sağolsun. Murat Kosova'yla karşılaştım 5-1'in yorumunu yaparsın demişti ama birz formsuz kaldı. Beşiktaş iyi futbol oynar güzel zemini bulduğu zaman."

"Aytemiz Alanyaspor açık futbol oynuyor. Beşiktaş'ı ilk yarıda konuştuk. Özgüvenli bir takım deplasmanda çok gol atıyorlar. Maçlarını her sahada önde oynamaya çalışıyor. Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında rakiplerini tehdit edememişlerdi."
"Biz yenelim 41 puanı cebimize koyalım diye iyi başladılar. Quaresma çok iyi başladı. Kendisini çok beğendiremeyen Cenk 12. golünü attı. Beşiktaş favori olduğu maçı favori gibi oynayarak hakkettiği bir galibiyet aldı."

"Geçmiş zaman Trabzon deplasmanı 4-1 öndeyiz. Trabzonspor taraftarı döndü biz rahatsız yani ben gittim kendi sahamızdan gol yaptım hakem vermedi. 5-1 olacaktı tam koptu maç döndü 4-2 oldu. Sonra 4-3 oldu. Uzatma dakikalarında İsmail Kartal topu çizgiden elle çıkarttı ama penaltıyı veremedi hakem korner verdi."

"Bazen hakemler durup, dururken iş alıyorlar başına. Hakem orada aklı penaltıda kaldı, Quaresma'yı atamadı. Talisca santrfor oynayamayacağı görüldü bugün."
Yaslanan takıma karşı da etkili kontra atakta da etkili... Beklerken çok çabuk doğru paslarla ikinci golü buldu. Bu bir takımın artısını gösterir. Çok bekler bir takım pozisyon bulamaz, buluyorlar. Beşiktaş topla ikinci bölgeye çabuk geçiyor."
"Beşiktaş oyuna öyle bir başladı ki, dünkü maçın ardından liderlik şansı geldi ve final maçı gibi müthiş bir konsantrasyon gösterdiler. Beşiktaş neden ligin favorisi hem oyuncu hem de futbol açısından..."

"Bu maç birden 5-6'ya gidebilir. Osmanlıspor maçı sonrası Quaresma biraz düzelmiş. Cenk'in sakatlığı umarım ciddi bir sakatlık değildir. Umarım darbeye dayalı bir sakatlığı vardır. Gereksiz bir sarı kart gördü sadece..."


"Aytemiz Alanyaspor takımı hücum yapmaya çalışıyor. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Vagner Love iyi bir golcü mesela. Tosic'in geleceğini tahmin etmedi bir de sol ayağıyla vurdu. Eğer sağ ayağıyla vursaydı daha iyi olabilirdi, sol ayağıyla vurunca biraz cılız bir vuruş oldu."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr