Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde 3-3 berabere kalan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçının ardından önemli açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, penaltı pozisyonu için 'Galatasaray hak etmedi' ifadesini kullandı.

Ntv Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray-Medipol Başakşehir arasında oynanan ve 3-3 biten maçla ilgili şunları kaydetti:

"İlk yarıda fiyasko bir Galatasaray vardı. 2. yarıda hakem birdenbire bir penaltı yarattı, ligi ve Avrupa Ligi'ni etkileyecek şekilde... Umut penaltı için belki 10 sene sonra keşke yapmasaydım diyecek, benim de yıllar sonra dediğim gibi. Galatasaray da Başakşehir de yenilmeyi haketmedi ama Galatasaray ikinci yarıda saygı duyulacak bir oyun oynamasına rağmen penaltıyı hak etmedi."

GAZOZUNA MAÇ
"İkinci yarıda Visca gole kadar ortada yoktu. Emre ikinci yarı etkili bir oyun oynadı ve Sneijder'i etkin bir hale getirdi. Ben şunu anlamadım, Umut'u çıkardı da, Donk'u santrafora mı aldı? Demek ki başka forvet oynayacak oyuncu yok, olabilir. Benim beklediğim gibi bir maç oldu. Bol pozisyonlu bir mücadele oldu. Umut'un pozisyonunun penaltıdan uzaktan yakından alakası yok. Hakem saçma sapan bir penaltıyla maçı etkiledi. Şu maçlar gazozuna maç gibi. Şahane maça gölge düşürücü hataları konuşmak zorunda kaldık."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr