NTV Spor'da yayınlanan %100 futbolda ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Eskişehirspor maçını değerlendirdi.

Dilmen, Beşiktaş ile ilgili ligin ilk yarısına oranla bu dönemde daha kırılgan bir yapıya büründüğünü söyledi.

İşte ünlü yorumcunun açıklamaları;
Beşiktaş'ın ligin ilk yarısındaki performansından uzak olduğunun belirten Dilmen, "Beşiktaş, açık konuşalım, ligin ilk yarısındaki tabanca gibi takımdan uzak, daha kırılgan yapıda oynuyor. Bugün 3-1'i ve 3-2'yi konuşabilir miydik? Konuşabilirdik. Kreim Frei, topu alıp gidecek bir adam. Topsuz Visca gibi bir oyuncu tipinde değil" dedi.
"Ligin averajına puan durumuna baktığımızda oyunun kısa bir özeti gibi" diyen yorumcu, "Samet hocaya bir şey diyemem buraya kazanmaya gelmiş" diye konuştu.

"İLK YARI DAHA FARKLI BİTEBİLİRDİ"

Eskişehirspor yediği golde geniş alan bıraktığını belirten Dilmen, şöyle devam etti: "Büyük takıma karşı böyle olmaz. Beşiktaş, ilk yarı 4-5 gol bulabilirdi. "
"Kerim Frei ve Tolgay Arslan'ı 2. yarıda oyuna sokabilir. Beşiktaş'ın stres altında olduğu görüyorum."

"İsmail'e yapılan hareket kırmızı. Maçın maçında da Alexis'in baya sarı kartlık bir posizyonu var. Hakem 2 hata yaptı.Allah korusun İsmail'in ayağı kırılabilirdi. Tekmelik kurtardı."

"QUARESMA'NIN ÖZEL YETENEĞİ VAR"

"Maç daha fazla farka gider gibi gözüküyor. Quaresma'nın çok özel bir yeteneği var. Ayağının dışını oldukça iyi kullanabiliyor. Eskişehirspor'un işi kolay değil. Buraya açık oynamaya gelmiş ama böyle devam ederse daha fazla gol yer."

Rıdvan Dilmen'e yangın alarmı şoku!


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr