Finansal Fair-Play kriterlerine uygunluk göstermediği için Avrupa’dan 1+1 yıl men tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve UEFA ile şubat ayı içinde son görüşmesini yapacak Galatasaray’ın hazırladığı önemli bir projenin detaylarına Cumhuriyet ulaştı.

Sarı-Kırmızılı yönetimin planı doğrultusunda, son dönemde kâr oranını artıran “Galatasaray Store” mağazaları üzerinden “Galatasaray” bileklikleri satışa çıkarılacak. 10 - 20 TL’lik fiyata satılacak sarı-kırmızı renkteki bileklikler, “Tek bilek tek yürek” sloganıyla camianın beğenisine sunulacak.

TANITIM 8 ŞUBAT'TA
Bileklik için 8 Şubat’ta Point Otel’de yapılacak tanıtıma, Galatasaray’ın sembol isimleri, efsane oyuncular, eski başkanlar, teknik adam ile sporcuların yanı sıra Sarı-Kırmızılı renklere gönül veren ünlü sanatçılar katılacak. Galatasaraylı futbolcuların, bilekliği tanıttığı video ve fotoğraflı mesajlar kulübün Twitter, Facebook ile Instagram’daki sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

SOSYAL MEDYA ATAĞI
Galatasaray Mağazacılık AŞ yetkilileri Türk Telekom Arena’da tüm GS Store temsilcileriyle buluşup projenin detaylarını paylaştı. Türkiye ile Avrupa’daki 100’e yakın mağazada ve internette 10-20 TL’den satılacak bilekliklerle mali anlamda sıkıntı yaşayan

Galatasaray’ın camia içindeki birlikteliği yeniden yakalaması amaçlanıyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr