Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin ayrılık sinyalini vermesinin ardından spor yazarı Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan "Spor Gündemi" adlı programda sarı-kırmızılı takımla ilgili olarak çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

"DALGA GEÇİYOR!"
Mustafa Denizli'nin hamlelerine şaşırdığını ve formsuz olduğunu eden Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in Denizli'nin çalışma yöntemini beğenmediğini ve bu durumu yönetime aktardığını iddia ederek, "Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metodları ile dalga geçiyor, yönetime de bunu söylüyor. Söyleme şeklini de anlatmıyım. Baya aşağalayarak söylüyor. Galatasaray'da Sneijder'den başka kimsenin kredisi yok. Bu krediyi böyle kullanıyor. Yönetim ne cevap verdi bilmiyorum. Bunlarla uğraşırken, teknik direktörlük yapmak kolay olması gerek." dedi.
Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli'yi de eleştiren Demirkol, "Mustafa Denizli'nin haberi olmadan altyapı hocası görevden alınıyor. Ahmet Akcan'ın şimdi takımın başına geçemsi konuşuluyor. Hamza Hoca'nın başına bunlar gelse 'Kariyerinin başında idare edemeyebilir' deriz ama Mustafa Hoca'nın bunları idare edememesi olacak iş değil" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr