Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar için verilen arada 3 gün izin yapan Fenerbahçe, çalışmalarına yeniden başladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde buluşarak ilk antrenmana çıkan futbolculara teknik direktör Vitor Pereira kısa bir konuşma yaptı.
"Sanıyorum ki bol bol dinlenme şansınız oldu" diyerek söze başlayan Portekizli teknik adam "Kader haftalarına giriyoruz. Herkesten en iyi performansını görmeyi bekliyorum. Antrenmanda da, maçta da en iyi halinizi görmek istiyorum" diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştı.
İlk antrenmana milli takım kamplarında bulunan 12 oyuncu katılmazken, Robin van Persie, takımla birlikte çalıştı. Lazar Markoviç'in tedavisine devam edildilirken Sırp oyuncunun hafta sonuna yetişmesi beklenmiyor. Diego ise özel bir program dahilinde takımdan ayrı çalıştı. Brezilyalı oyuncunun milli takımdan dönecek oyuncularla birlikte takıma katılması bekleniyor.

Öte yandan Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan gelen bir grup öğrenci, antrenman öncesinde Fenerbahçeli futbolcularla bir araya gelerek, fotoğraf çektirdi.

Kuruluşundan(2011) bu yana "En Büyük Engel Kalpte Olandır" sloganıyla hareket eden Engelsiz Yaşam Vakfı, bir grup üyesiyle birlikte Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimize geldi.
Vakıf üyeleri, antrenman öncesinde futbolcularla birlikte fotoğraf çektirirken, antrenmanını da izledi.

Sarı-lacivertliler Pazar günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak Osmanlıspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam edecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr