Ligde bu sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan, Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men edilen Galatasaray, şimdiden önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarına başladı.

Yüksek maliyetli oyunculardan bazıları ile yollarını ayırmanın planlarını yapan sarı-kırmızılı ekip, Gaziantepspor’un yıldızı parlayan ismi Orkan Çınar ile ilgileniyor.
Bu sezon sergilediği inişli çıkışlı grafikle adından söz ettiren ve birçok takımla adı anılmaya başlanan Gaziantepspor’un gurbetçi oyuncusu Orkan Çınar için Galatasaray’ın nabız yokladığı ve kırmızı-siyahlı kulüple irtibata geçtiği öğrenildi.

TEKLİF GELİRSE GİDER

Önümüzdeki sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, Orkan Çınar için ilk girişimini yaparak oyuncunun satılma durumu hakkında Gaziantepspor yetkililerinden bilgi aldı. Sezon sonu iyi bir teklifin gelmesi durumunda oyuncunun da önünü açmak açısından gönderilebileceği yanıtını alan sarı-kırmızılılar, bu oyuncu için tekrar geleceğini Gaziantepspor Kulübü'ne iletti.

BABASI DOĞRULADI

Genç oyuncu Orkan Çınar’ın rehberi olan baba Meriç Çınar ise Galatasaray’ın Orkan için nabız yokladığını ve bir görüşme gerçekleştirdiğini doğrulayarak, “Galatasaray oğlum için kırmızı-siyahlı kulüple görüştü. Önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde resmi teklif yapabilirler. Ben Orkan’ın tabi ki Galatasaray’da oynamasını isterim. Sezon sonu da kulüpler anlaştığı takdirde Orkan yeni sezonda Galatasaraylı olacak” diye konuştu.

Ligde bu sezon kırmızı siyahlı formayla 27 maça çıkan 20 yaşındaki Orkan Çınar, 3 gol 3 asistlik performans gösterdi. (Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr