Süper Lig'de Osmanlıspor ile evinde golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira eleştirilmeye devam ediliyor.

Ntvspor'da Fenerbahçe - Osmanlıspor maçını yorumlayan gazeteci Mehmet Demirkol, Portekizli çalıştırıcının sarı lacivertli ekibi tanımadığını ifade etti.

"Pereira'da anlamadığı bir şey var" diyerek sözlerine başlayan Demirkol, "Bütün insanlar çalışacağı yerlerin ne olduğunu önceden anlamalılar sonra orada çalışmalılar. Fenerbahçe daha iki sene evval şampiyon olmuş hocasını yolladı. Fenerbahçe'de kontratlar 1 senelik yapılır. Kontratın üzerinde 10 sene de yazsa o kontratlar 1 seneliktir. Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadan takımın başında kalan tek teknik direktör Aykut Kocaman oldu. O da en kuvvetli olduğu ayrılmak zorunda kaldı" dedi.

"Fenerbahçe'de şampiyon olunmadan görevde kalınmaz" diyerek devam eden Mehmet Demirkol, sözlerini; "Böyle bir şey yok. Geneleği bu değil özellikle Aziz Yıldırım döneminde. Bu kesin. Dolayısıyla 'Ben bu sene şampiyon olamazsam bile önümüzdeki sene olurum. Daha yeni bir takım' gibi şeyler Fenerbahçe'de kabul edilmez. Pereira çalıştığı yeri tanımıyor" diyerek noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr