AKP 16 Nisan'da yapılacak olan Başkanlık Anayasası için Kampanya tanıtımına başladı.

Ankara Arena Spor salonunda başlayan kampanya için eski milletvekilleri ve il başkanlarına ayrılan protokol tribününde kimsenin yer almaması dikkat çekti. Sonrasında boş kalan tribünlere diğer AKP'li yurttaşlar yerleştirilerek durum gizlenmeye çalışıldı.

Kazım Karabekir, Hipodrom ve Cumhuriyet Caddeleri ile spor salonuna çıkan yollar, tanıtım toplantısı nedeniyle dün gece saatlerinden itibaren trafiğe kapatıldı. Partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren spor salonuna giriş yapmaya başladı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Arena Spor Salonu'na giremeyen vatandaşlar için dışarıya dev ekran kuruldu.

'KARARIMIZ EVET' PANKARTLARIYLA 'EVET' YAZILI BALONLAR SALONDA

Tanıtım toplantısının yapılacağı salona; 'Türkiye'nin meselesi gençlerin meselesi', 'Yıkılmadık, yılmayacağız aksine biz daha yeni başlıyoruz', 'Kararımız evet', 'İstikrar için veriyorum oyumu alayınız gelse yıkamaz şanlı Çorum'u', 'Mesele vatan olunca teferruat olur siyaset' pankartlarıyla 'Evet' yazılı balonlar asıldığı görüldü. Ellerinde Türk bayrakları bulunan partililer, 'Daima aşk, daima millet' ezgilerine eşlik etti. Öte yandan sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, 'DaimaMilletKararımızEvet' etiketiyle hashtag açıldı. Katılımcılar, bu etiketle sosyal medyada paylaşım yapmaya başladı.

BOŞ KALAN TRİBÜN AKP'LİLERLE DOLDURULMAYA ÇALIŞILDI


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr