AKP'nin kurucularından biri olan, TBMM Başkanlığı, Başbakan yardımcılığı gibi kritik görevlerde bulunan Bülent Arınç'ın açıklamaları deprem etkisi yaptı.

AKP'lilerden, havuz medyası ve trollerden gelen sert eleştiriler üzerine Arınç, "Yıkmaya çalıştığınız bu çınarın gölgesinde, güneş görmemiş çok hakikat var." ifadelerini kullandı. Arınç'ın açıklamalarını değerlendiren CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ise, "Arınç, güneş görmemiş hakikatleri bir an önce açıklamalı." dedi.

Milletvekili Biçer, "Tabii daha çok şey var. Zaten yandaşlarının artması da, diğer parti kurucularının onun yanına geçmesi, destek olması da biraz o anlama geliyor. Biz zaten çok şey olduğunu biliyoruz ama bunu Bülent Arınç'ın dillendirmesi tabii çok ilginç olacak. Bence yüreğinin sesini dinleyecek, vicdanının sesini dinleyecek, bunları anlatacak inşallah. Gerçekleri ne zamana kadar saklayabilirsiniz? Vicdanınız buna ne zamana kadar izin verir? Güneş görmemiş hakikatleri açıklamasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Arınç canlı yayında Erdoğan'ı yalanladı: Görüşmelerden haberi vardı

Ve Bülent Arınç açıkladı: Neden affettin?

Fatih Portakal'dan canlı yayında Bülent Arınç'a çok sert tepki

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr