Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine iddialı konuşmaya başladı. Portekizli geçen yılda aynı konuşmaları yapmış ancak sezon sonu hüsranla sona ermişti. Bu yıl geçen yılki kadar transfer yapılmamış olsa da Sarı-Lacivertli takımın iyi yolda olduğunu gördük. Bu görüşümüz sadece Panathinaikos hazırlık maçı ve Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Monaco karşılaşması. Asıl olan yarınlardır. Pereira’nın hocalığı tartışılır. Geçen sezon elindeki yeterli malzemeye rağmen biliyorsunuz ki başarısız performans sergiledi. Buna karşın hocanın gönderilmesi beklenirken, Aziz Yıldırım Portekizliye sahip çıktı ve kalmasını sağladı.

Pereira’yı şimdi daha zor günler bekliyor. Çünkü beklentiler geçen yıldan daha büyük. Hata yapmamalı, dikkatli olmalı. Monaco maçı kazanıldı, akabinde yine iddialı sözler sarfetti. Oysa daha yolun başı. Bu takım daha rövanş maçı yapacak. Konuşmalarla iş bitmiyor, önemli olan icraatlardır. Geçen yıl çok konuştu, sonuç hep hüsran oldu. Aziz Yıldırım, teknik direktörü Monaco maçı sonrasında kutladı. Pereira da Yıldırım’a yeni sezon için şu sözleri sarfetti. “Çok önemli ve kritik eksiklerimiz var. Topal, Alper, Volkan Şen ve Volkan Demirel bu takımın kilit parçaları. Onların aramıza katılışı, sistemin oturmasının ardından çok daha iyi olacağız. Bizi asıl 1 ay sonra görün. Kupaların hepsine adayız.”

Top al müjdesi Fenerbahçe

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda oynayacağı Monaco maçı hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı olarak Sarı-Lacivertli futbolcular antrenman yaptı. Salonda yapılan ve 30 dakika süren ‘core’ antrenmanın ardından çalışmalar sahada devam etti. Sakatlığı geçen ve bir maçlık cezası sona eren Mehmet Topal da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Divan toplantısı bugün

Fenerbahçe Kulübü’nün yüksek divan kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki toplantının saat 10.30’da başlayacağı bildirildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr