Alman Bundesliga ekiplerinden Freiburg’la anlaşan Çağlar Söyüncü’nün temsilcisi Mustafa Doğru önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Doğru, “Prensip olarak anlaştık, gelecek hafta resmi olarak imzalar atılacak. Çağlar başlangıçta birazcık Freiburg’a gitmek konusunda soğuktu. Fakat Freiburg teknik direktörü Christian Streich, bizi oraya davet etti. Düşüncelerini anlattı. Neden Çağlar’ı istediğini anlattı. 1 buçuk gün orada kaldık. Sonrasında döndüğümüzde bir değerlendirme yaptık. Beklentilerimiz örtüştüğü için teklifi kabul ettik. Streich’in bu transferde etkisi büyük oldu” dedi.

AVRUPA ŞAMPİYONU SEVILLA ÇOK İSTEDİ

Mustafa Doğru, “Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, Çağlar’ı çok istedi. Hatta bize bekleyin, Avrupa Ligi final maçından sonra görüşelim diye ısrar ettiler. Ama Freiburg’a bir cevap vermek zorundaydık. Çağlar, Freiburg’ta doğrudan oynayabileceğini düşünüyor. Bu tercihimizde önemli bir etken oldu” şeklinde konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ, ÇAĞLAR’I TRANSFER ETMEK İSTEDİ. BEŞİKTAŞ “BEKLEYİN” DEDİ

Beşiktaş iddialarına da cevap veren Doğru, “Beşiktaş, Çağlar’ı çok istedi. Onlar da Freiburg’a imza atmamız ve beklememizi istediler. Ama biz Avrupa’daki seçeneklerimizi kaçırmamak adına kararımızı verdik. Şenol Güneş Çağlar’ı çok istedi. Biz Çağlar’ın Bundesliga’da oynamasının çok daha iyi olacağını düşündük. Kararımız Avrupa’da devam etmesi yönünde oldu. Henüz 19 yaşında, bu transfer onun kariyerinin ileri aşamalarında büyük sıçrama yapmasını sağlayacaktır” dedi. (milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr