Kasımpaşa’yı sahasında 1 - 0 yenen Medicana Sivasspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, Ankara’daki terör saldırısı sonrası futbol konuşacak bir şeyin olmadığını söyledi.

Bakkal, insanların büyük acılar çektiği ve büyük olayların yaşandığı bir zamanda bundan kendilerinin de olumsuz etkilendiğini belirtti.
Mesut Bakkal, maç sonrası yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi: "Özellikle dün akşamki olay, benim yaşadığım, eşimin, çocuklarımın devamlı oradan geçtiği bir yol. Paramparça olmuş cesetler, biz de bu psikoloji içinde arada maç oynuyoruz. Aslında bugün pek fazla futbol konuşacak bir şey yok ama taraftara teşekkür ediyorum. Birkaç kelime söyleyeyim çünkü saygıyı hak ediyorlar. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, inanılmaz bir performans sergilediler. Çok farklı kazanacağımız maçı 1 - 0 kazandık. Tabi kazanmak önemliydi ama bu coşkulu oyunumuzu bundan sonraki maçlarda devam ettirmemiz gerekiyor. Galibiyet ve galibiyetler serisinin devam etmesi gerekiyor. Oyundan memnunum teşekkür ediyorum."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr