Halk TV'deki 'Medya Mahallesi' programında Yiğit Bulut'un abcgazetesi.com'daki videosunu ekrana getiren Ayşenur Arslan, Kahrman'ın kameralar karşısında söylediği sözler için 'Böyle bir şey söylemedi' diyen Yiğit Bulut'u uyardı.

"BİR GÜN HEPSİNİ TEK TEK YAZACAĞIM ÇOCUĞUM"

ABC Gazetesi'bdeki köşesinde 'Medyanın Karanlık Yılları' başlığı altında medyadaki AKP kuşatmasını kaleme alan Ayşenur Arslan, bir zamanlar Erdoğan'ın en sıkı muhaliflerinden biri olan ve AKP'nin kapatılması gerektiğini savunan Yiğit Bulut' hakkında bilinmeyen bir bilgiyi daha paylaştı ve bir gün bu konunun detaylarını yazacağını söyledi.

İşte detaylarını önümüzdeki günlerde ABC Gazetesi'nde okuyacağınız Erdoğan için 'Benim atamdır' diyen Yiğit Bulut'un geçmişi hakkında Ayşenur Arslan'ın canlı yayındaki sözleri:

"Ah ah Yiğit Bulut. Bir gün her şeyi anlatacağım senin hakkında çocuğum. Nasıl merkez sağ parti kurmaya çalıştığını.. İlla Ankara'da ve iktidarda olmak istiyordu çocuk. Neler neler yaptı. Erdoğan'a neler neler söyledi. Kimlerle beraber evinde ne toplantılar yaptı. Beni o toplantılara çağırdı. Ben gitmedim ama sonra geldi bana anlattı kim ne dedi vesaire diye. Bir gün vallahi hepsini tek tek anlatacağım, yazacağım çocuğum.Yani bir de gözüne gözlük evladım... Anadolu Ajansı da mı dışardan besleniyor? Hadi canım 'Olmamalıdır' demiş işte. Ses kaydı var. Yalan olur da bu kadar da mı olur?"

abcgazetesi.com

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr