Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu’nda İsviçre ile Fransa arasında oynanan maçta İsviçreli futbolcular Mehmedi, Xhaka ve Embolo’nun formalarının yırtılması üretici firma Puma’ya eleştiriler getirmişti. Puma yetkilileri olay hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Yetkililer, ürünlerinde herhangi bir hatanın bulunmadığını bunu ise Slovakya Milli Takımı’na bağladıklarını ifade ettiler. Global Puma ekibi “Hatalı İsviçre formalarının sadece küçük bir kusurlu kumaş yığınından kaynaklandığını teyit etmek istiyoruz. Çünkü Pazartesi oynanan Slovakya – İngiltere maçında, bizim uzun vadeli iş ilişkimiz olan Türk tedarikçimiz tarafından her zaman dağıtılan Slovak Puma formalarının en üst kaliteye ulaştığını gördük.” diye ifade ettiler.

“FORMALARI TÜRKİYE’DE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Formaların Türkiye’de üretilmeye devam edilip edilmeyeceği hakkında da konuşan yetkililer “Dediğimiz gibi sorun bir kumaş yığını problemidir. Bu problemde bir kaç formada görüldü. Genellikle Türk ürünleri kullanıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de formalarımızı üretmeye devam edeceğiz.” diye belirttiler.

(Sporcope)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr