İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray bugün kupada karşı karşıya geliyor. Her iki takım için de bu sezonu iyi geçirdikleri söylenemez. Fenerbahçe lige bildiğiniz gibi çok büyük paralar harcayarak girdi. Hedef üç kupaydı. Ancak bu kupalardan ikisi kaybedildi.

Hadi Avrupa’da başarı sağlamak kolay iş değil ama hem 100 milyon Avro harcayacaksınız hem de ligde beklediğinize ulaşamayacaksınız. Yıldızlar omuzlarda indiler havaalanlarına ancak her biri beklenilen peformansların çok çok altında mücadele sergilediler.

Hep söyledim, keşke eski takım bozulmasaydı. Sıra sezonun son kupasına geldi. Başta Pereira olmak üzere bu maç bazı Sarı - Lacivertli futbolcuların da geleceği açısından önem taşımakta. Ezeli maçlarda alınan galibiyetler diğerlerinden farklıdır. Aziz Yıldırım birçok teknik direktörü sezon içinde G.Saray’ı yenemediklerinden dolayı göndermişti. Pereira son şansını kullanıyor. Oldu oldu, olmadı, o zaman o da gönderilen hocalar arasına girecek. Yönetim içinden Portekizli’ye sıcak bakan zaten yok.

Geçen günlerde bazı takımlar Topuk Yaylası’nda kamp yapmak için kulübe müraacatta bulunmuşlar. Fakat buradaki yetkililer, “Hoca konusunda gelişmeler olabilir” diyerek teklifleri bir süreliğini askıya almışlar. Buradan şunu anlıyoruz ki yöneticiler yeni hoca arayışında. Fazla değil, birkaç gün içinde her şey netlik kazanır. Alves’e “Gel görüşelim” denmiş. Adam eşyalarını Portekiz’e gönderdi. Bugüne kadar neredeydiniz? Mehmet Topuz, Kayseri’ye dönüyor. Aylar önce yazmıştık. O da, “şaşaalı” törenle gelenlerdendi. F.Bahçe’de bal yapmadı. Kayıp değil.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr