Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira, Akhisar Belediyespor zaferinin ardından Fenerbahçeli taraftarlara seslendi. Teknik adam, taraftardan bugün olduğu gibi tam destek istediklerini dile getirdi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli teknik direktör, " Çok zor bir maçı geride bıraktık. Böyle bir zeminde böyle bir galibiyetle ayrılmak çok zorluydu. Bu sezon gördüğüm zeminler arasındaki en kötüsüydü. Her top kontrolünde, her pas verdiğimizde zeminin üzerinde hayat mücadelesi veriyor gibi görünüyorduk. Bu nedenle daha farklı bir oyun anlayışıyla çıktık sahaya. İyi bir rakip vardı karşımızda ama çok güzel bir galibiyet aldık. Ligin çok kritik bir dönemindeyiz. Üç kulvarda da yolumuza devam ediyoruz. Taraftarımızdan ricam var. Tıpkı bugünkü gibi sezon sonuna kadar böyle sarı-lacivert bir dalga yaratalım. Onlara teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti fazlasıyla hak etmişlerdi." diyerek zemini eleştirdi ve Sarı-Lacivertli taraftarları övdü.

Sık maç yaptıklarını dile getiren teknik adam, Braga maçı öncesinde de taraftarlara seslendi. Pereira, "Çok fazla sayıda maç oynuyoruz ve konsantrasyonumuzu her zaman yüksek tutmaya çalışıyoruz. Kadromuzu da en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki sürekli baskı yapalım, sürekli oyunu sürklase edelim ama bazen şartlar istediklerinizi yapmaya izin vermiyor. İlk yarıda oyunu kontrol etmekte oldukça zorlandık. Ama ikinci yarıda çok daha üstündük ve kontrol tamamen bizdeydi. Gerçekten alnımızın teriyle, hak ederek kazandık. Sezon sonuna kadar da tüm maçlarımız zor olacak ama mental ısınmayı en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Şimdi önümüzde Braga maçı var. O maçta da taraftarımızdan ricam stadımızı tıklım tıklım doldursunlar. Dolu bir stat istiyorum o maçta. Bu sarı-lacivert dalgayı o maçta da görelim." ifadelerini kullandı ve konuşmasını bitirdi.

Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 56'ya çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğini korudu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr