Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kayserispor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Pereira, Kayserispor'un kaliteli bir takım olduğunu belirterek "Çok kaliteli bir takımla karşılaştık, ligin belki de en iyi takımlarından biri. Tolunay Kafkas da tam bir büyük takım hocası. Takım halinde el ele verip kaliteli bir oyun sergilediler, herkesten puan alabilecek güçteler. Onları da tebrik ediyorum." dedi.

Kendileri adına zor bir maç olduğunu dile getiren Portekizli çalıştırıcı, "Galibiyet güçlükle geldi ama mutluyum. Son dakikaya kadar galibiyeti istedik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." şeklinde konuştu.

Diego'nun golünden sonra yaşanan büyük sevincin sorulması üzerine Vitor Pereira, "Her oyuncumun gösterdiği performanstan dolayı mutluyum, buna Diego da dahil. Bu akşam tüm oyuncularım her şeyiyle mücadele etti. Taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum, yine fantastik bir görüntü sergilediler. Bu kulüpte gerçekten mutluyum." dedi.

Pereira son olarak, sezon sonunda daha büyük kutlamalar yapacaklarının sözünü vererek "Şu anda bir şeyler kutlamak için erken ama sezon sonunda kimin neyi kutlayacağını göreceğiz. Genelde ben kutlama yapan tarafta olacağım. Taraftarımız da benim, takımımızın tarafında olduğu için sezon sonunda kutlama yapacak çok şeyleri olacaktır." diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr