Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

Pereira, "Bazen futbol bize cevaplaması zor sorular ile karşı karşıya bırakır. Bugün kim kendi sahasında oynayan takımdı? Maçın başından sonuna kadar üstün olan takım bizdik. Galatasaray, bugün kazanmak için ne yaptı? Bütün pozisyonlara biz girdik, anlayamıyorum, inanamıyorum. Bu akşam yaşadığımız durum aslında, bu sezonki sezonun özetiydi. Gol için fazla sayıda fırsat yaratmamız gerekiyor. Çok pozisyon yakaladık, tıklım tıklım statta oynadık ancak isteyen bizdik, Galatasaray hayatta kalmaya çalıştı. Lig burada bitti diyemem ama bizim için bazı şeyler çok zorlaştı" şeklinde konuştu.

Galatasaray karşısında rahat kazanmaları gerektiğinin altını çizen deneyimli çalıştırıcı, "Sorumluluk bizim. Bu maçı açıklamaktan zorlanıyorum. Bu kadar pozisyon nasıl kaçar, anlamıyorum. Buradan 2-0, 3-0, 4-0'lık skorla ayrılsaydık adil bir skorla ayrılmış olacaktık. Bundan sonra her şey bizim elimizde değil" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr