Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa karşısında elde ettikleri galibiyet ve sergiledikleri futboldan ötürü mutlu olduğunu belirtti.

Maçın ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Pereira, "Bugün sadece fiziksel değil mental ısınmayı da sağladık maç öncesi, bu bizim için önemliydi. Maça çok güçlü girdik ve her şeyimizi verdik. Agresif bir oyun sergiledik. Zor bir ekibe karşı kaliteli ve iyi bir oyun sergiledik. Belki skorun 6-2 olması gerekiyordu ama 3-1'le ayrılıyoruz buradan. Yine de galibiyetten ve sergilediğimiz oyundan dolayı mutluyum" dedi.

"KADLEC HARİKA OYNADI"

Kadlec tercihinin sorulması üzerine, Portekizli teknik adam "Kadlec bu akşam harika bir maç çıkardı. 6 numara pozisyonunda oynadı ve burada oynarken ilk düşüncesi savunma olan bir oyuncunun burada oynaması önemliydi. Eğer 3 orta sahamız da ilk olarak hücumu düşünen oyuncular olsaydı bizim için kötü olurdu, bu anlamda Kadlec'in iyi bir maç çıkardığını düşünüyorum. Bu akşam dengeli bir maç çıkardık, Antalya maçında dengemizi kaybetmiştik. Tüm takımımı tebrik ediyorum oyundan dolayı. Taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum, umarım bundan sonraki tüm maçlarda yanımızda olurlar çünkü onların desteği bizim için çok önemli." sözlerini sarf etti.

"TARAFTARA İHTİYACIMIZ OLACAK"
Seyirciye övgüler yağdıran Vitor Pereira, sözlerini "Salı günü Avrupa Ligi maçına çıkacağız ve taraftarımızın yardımını istiyorum, stadı tıka basa doldurmalarını istiyorum. Onlara ihtiyacımız olacak. Maç sonu da sonuç ne olursa olsun yanlarına gidip onlara teşekkür edeceğiz çünkü onlar iyi sonuçta da kötü sonuçta da bizim yanımızda oluyorlar, biz de böyle yapıp onların yanına gideceğiz. Gerçekten fantastik bir taraftara sahibiz. Deplasmanlarda bazen gerçekten çok sıcak karşılandığımızı, insanların bize duyduğu tutkuyu yaşıyorum ve o anları da telefonumla kaydediyorum. Daha sonra bu görüntüleri aileme, arkadaşlarıma gösterebilmek için bunu yapıyorum. Onların da taraftarımızın tutkusunu görmesini istiyorum." diyerek tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr