Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekiz ekibinin teknik direktörü, Fenerbahçe'nin çok büyük bir takım olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"İlk yarı daha iyiydik. Şutlarımızdan birkaçı gol olsaydı, böyle olmazdı. Taraftar da çok iyiydi ama bizim tarafımızda değildi. Fenerbahçe'deki oyuncular, çok büyük futbolcular. Ekonomik olarak da zengin bir takım. Biz elimizde olan imkanları değerlendirip başa baş bir oyun ortaya koyduk. Şu an her şey bitmedi. Bunun Braga kısmı var. Galip ayrılmayı çok isterdik ama ikinci maçta her şey çok daha farklı olacak."

Karşılaşmadan önce Fenerbahçe'yi iyi analiz ettiklerini aktaran Fonseca, "Hocasından futbolcularına kadar iyi tanıyorduk. Sahaya beklediğimiz gibi çıktılar. Böyle bir sonucu beklemiyordum. Daha iyi bir sonuç bekliyordum. İkinci maçta daha istekli, arzulu ve seyirci desteği olan bir takım olarak bu skoru değiştirebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fonseca, "Turu geçen takım kupayı alabilir mi?" sorusuna ise "İki takımın da kapasitesi var. Çok istekli ve arzulu olurlarsa neden olmasın" cevabını verdi. Fenerbahçe'nin kendilerini çok iyi misafir ettiğini de kaydeden Fonseca, "Böyle muhteşem bir ambiyans için herkese teşekkür ederim. Biz burada kendimizi evimizde gibi hissettik. Fenerbahçe çok misafirperverdi. Kesinlikle hiçbir yabancılık hissetmedik. Çok teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr