Fenerbahçe’nin milli yıldızı Ozan Tufan beklenen performansı sonunda göstermeye başladı. Dick Advocaat göreve geldikten sonra daha özgür oynamaya başlayan genç futbolcu, fiziksel açıdan da büyük bir değişim gösterdi.

Ozan Tufan’ın geçen sezona göre tam 5 kilo zayıfladığı ortaya çıktı. Advocaat’tan aldığı özgürlük ile daha çok inisiyatif kullanan yıldız futbolcunun ideal kilosuna da ulaşması, fizik kapasitesini ve performansını ciddi biçimde arttırdı.

Taraftarla da barıştı

Kısa sürede Hollandalı teknik adamın vazgeçilmezi olan Ozan Tufan, iç sahada yaşadığı tedirginliği de üzerinden attı. Yetenekli futbolcu top kayıpları ve benzer hatalar sebebiyle geçen sezon birkaç kez taraftar tepkisi ile karşılaşmıştı. Gaziantepspor ve Feyenoord maçlarındaki performansıyla bu durumu tersine çeviren Ozan, tribünlerin desteğini almayı başarmıştı.

Yüzükler kaptandan

Ozan Tufan evliliğe ilk adımı attı, Bursa’da önceki akşam Senem Dişçi ile nişanlandı. Aile arasında gerçekleşen törende genç çiftin nişan yüzüklerini Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel taktı.

Sarı-lacivertli takımın milli yıldızlarından Mehmet Topal ve Volkan Şen de törende yer aldı. Ozan güzel haberi sosyal medya hesabından, “Bu mutlu günümde yanımda olan herkese teşekkür ederim” sözleriyle duyurdu.

(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr