Neslihan Atagül evlendi! - düğün fotoğrafları

Yer aldığı dizi ve sinema yapımlarıyla genç yaşıma rağmen uzun süredir söz ettiren Neslihan Atagül ile televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Kadir Doğulu ile bugün evleniyor. Televizyon dünyasının ünlü iki isimi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu nerede ve saat kaçta evleniyor? 2016 yılının en büyük düğünlerinden birisi olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin düğünü hakkında bütün detayları aksam.com.tr’de bulabilirsiniz.

Neslihan+Atag%C3%BCl+evlendi%21;+-+d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn+foto%C4%9Fraflar%C4%B1+













Türkiye’nin önde gelen iki dizi oyuncusu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bu akşam dünya evine giriyor. Televizyon dünyasından milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan başarılı çiftin düğünü hakkında merak ettiğiniz bütün detaylar haberimizde bulabilirsiniz. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu düğünü nerede, kaçta? Yılın düğünüyle ilgili bütün detaylar aksam.com.tr’de.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu düğünü nerede?

Düğünün saati ile ilgili basına bir açıklama yapılmadı fakat Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, bu akşam Kanlıca'daki Ajia Otel'de nikah masasına oturacak. Öte yandan Kadir Doğulu, nikah öncesi Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınladı. Kadir Doğulu, nikah öncesi Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınladı. Nişanlısı ile yer aldığı fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Doğulu, altına şu notu düştü: "Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin... Yarın (bugün) hemen gelsin!"

Balayı Bodrum’da

Son dönemin en çok gündem olan çiftlerinden Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, çıktıkları alışveriş gezisinde muhabirlerin sorularını cevapladı. Ünlü çift verdikleri demeçle hayranlarının gönüllerini tekrardan fethetti. Kadir Doğulu "Bizim için her şeyden önce ailemiz gelir. Düğünümüz olmasa bile bayram zamanında tatile gitmezdik. Bayramdaki öncelikli planımız, aile büyüklerimizle bayramlaşıp onların ellerini öpmek. Bayram ruhunu yaşadıktan sonra elbet biz de tatile çıkacağız. Balayı adresimiz de Bodrum." dedi

Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992, İstanbul), Türk oyuncu. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır. Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Şu an ise "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır. Annesi Beyaz Rus(bate), babası Çerkes kökenlidir. 25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmıştır. Başarılı oyuncu 8  Temmuz 2016 tarihinde de hayatlarını birleştirdi.

 

Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982; Mersin), Türk oyuncu ve model. Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır. Başarılı oyuncu ve model, hayatını meslektaşı Neslihan Atagül ile 8 Temmuz 2016 tarihinde birleştirdi.