Şampiyonluk yolunda son 5 maçı kalan Beşiktaş’ta bir yandan da seçim telaşı var.

Başkan Fikret Orman, 15 Mayıs’ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi liste çalışmaları yapıyor. Mevcut yönetimi büyük ölçüde değiştirmeyi planlayan Başkan, sil baştan bir ekip kuracak.

SERDAL ADALI'YA TEKLİF YAPILDI

Kulüp tarihindeki en rahat geçmesi beklenen seçimde, Orman’a karşı tek rakip Rüzgar Sağanak. Ancak eski kulüp personeli olan Sağanak adaylığı için gereken 250 imzayı henüz toplayabilmiş değil. Fikret Orman, seçime oldukça güçlü bir liste ile girmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda oldukça güçlü isimlerle temasta olan Başkan, ilk olarak geçen dönem aday olan Serdal Adalı ile görüştü. Adalı teklifi kabul ederse, futbol şubesi komple kendisine teslim edilecek.

ETHEM SANCAK'LA GÖRÜŞÜYOR

Orman’ın diğer hedefi de işadamı Ethem Sancak. Vodafone Arena’daki en pahalı localardan birini satın alan Sancak, yönetime girmek için ikna edilmeye çalışılıyor. Siyah-Beyazlı kulübün patronu aynı zamanda Tamer Kıran, Hüsnü Güreli, Mete Düren gibi camianın önemli isimlerini de ekibine almayı düşünüyor. Orman’ın mevcut yönetimden sadece Ahmet Nur Çebi ve Umut Güner ile devam etmesine kesin gözle bakılırken, diğer idarecilerin durumu şöyle:


1-DEVAM EDECEKLER

Ahmet Nur Çebi
Umut Güner

2- BELiRSiZLER

Erdal Torunoğulları
Ahmet Ürkmezgil
Metin Albayrak
Yalçın Yılmaz
Emre Kocadağ
Hakan Özköse
Erdal Karacan

3 - LiSTEDE KESiN OLMAYACAKLAR

Mete Vardar
Ahmet Kavalcı
Deniz Atalay
Sami Esen
Faik Akdil
Berkan Gocay

(Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr