Eroğlu, Bilecik’te yaptığı konuşmada hem Başbakan Ahmet Davutoğlu’na selam gönderdi hem de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bağlılık bildirdi.

“Biz sözün eri bir hükümetiz. Seçimlerden önce sayın başbakanımız birtakım vaatlerde bulundu. Bu vaatlerin tamamını üç ay içinde hepsini yerine getirdik. Böyle bir dönem olmamıştır Türkiye’de” diyen Eroğlu şöyle devam etti: “2023’te inşallah Türkiye’yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşıyacağız. Onun için cumhurbaşkanımız şunu söylüyordu: ‘Her zaman hedef 2023, Türkiye hazır’.“
‘Sizlerin duasıyla…’

Orman ve Su Bakanı, ‘gaz verme’yi de ihmal etmedi: “Etrafımız ateş çemberi ama hiç merak etmeyin Türkiye’nin yıldızı parlak. Bu gayretle sizlerin duasıyla bu millet 21. asra mührünü vuracaktır çünkü bize bu yakışır. Büyük milletiz Allah’a şükür. Bu millet, tarih boyunca hep şanlı bayrağını dalgalandırmış çok büyük bir millet. İnşallah bunu başaracağız.”

‘Dünyanın en büyük organizasyonu’

Eroğlu şöyle devam etti: “Koltuk daima bizim ayağımızın altındadır. AK Parti dünyanın en büyük siyasi organizasyonu. AK Parti, geçici bir parti değil. Gerçekten çok büyük bir teşkilat ve her seçimde Türkiye’de zafere imza atmış bir parti. Çünkü AK Parti, milletin partisi. Millete hizmet için varız.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr