Süper Lig'de bir maç eksiğine rağmen 51 puanla liderlik koltuğuna oturmayı başaran Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, kulüp gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan başkan Orman, Gençlerbirliği’ni 1-0 yenip lig liderliğini geri alan futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ettiğini belirterek, "Yeniden liderliğe yükselmek bizi çok mutlu etti. Çok önemli bir iş başardık. Şimdi önümüzde kritik bir Fenerbahçe maçı var. Ligin ilk yarısında derbi kaybetmedik. Artık derbi kazanmayı gelenek haline getirmeliyiz. Kadıköy'e lider olarak gitmek gurur verici. Oradan 3 puanla dönüp zirvedeki yerimizi sağlama alarak döneceğimize inanıyorum" dedi.

"ŞAMPİYONLUK DUYGUSUNU 100. YILDA HİSSETMİŞTİM"
Görev süresi içerisinde şampiyonluğa en yakın hissetiği sezonda oldukları belirten Orman, "Aynı hissi 100. yılda da yaşamıştım. Kulüpte herkes üzerine düşeni yapınca başarı da kendiliğinden geliyor. Teknik ekip ve oyuncular sahada, biz yöneticiler dışarıda, taraftar tribünde, medyamız da her ortamda görevini yerine getiriyor. Bu bir sac ayağı gibi. Biri diğerini tamamlıyor. Bütünün parçası” şeklinde konuştu.

"YENİ STADIMIZDA TUR ATACAĞIZ"
Fenerbahçe ile ilgili de konuşan Orman, "Beşiktaş, rakip kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkar. Fenerbahçe ezeli rakiplerimizden biri ve biz onların karşısına kazanmak için çıkacağız. Rakibimize saygı duyarak oynayacağız. Beşiktaş gittiği her yerde iyi karşılanan bir ekip. Kimse ile bir sıkıntımız yok. Allahın izniyle şampiyon olup yeni stadımızda tur atacağız" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr