Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yıkım çalışmaları başlayan Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ı iyi yerlere getirmeye devam edeceklerini söyleyen Orman, kulüpte herhangi bir sorun olmadığını da sert sözlerle dile getirdi. "Beşiktaş bizim aldığımız dönemdeki Beşiktaş değil artık" diye sözlerine başlayan Fikret Orman, "Beşiktaş çok büyüdü. Beşiktaş'ın imkanları gelişti. Sabah akşam sürekli stattayız. Yeni stadımızı yakında açıyoruz. Sona geldik artık. Ertelenen maçlar neden olumsuzluk yaratsın? Bize dezavantaj yaratmaz. Bu doğa olayı. Bir hayır var demek lazım" diye konuştu.

"KISKANIYORLAR"
Beşiktaş'ın hiç bir sorununun olmadığının altını çizen Orman, "Kıskananlar bizde sorun varmış gibi gösteriyor. Büyük kulüp olduğumuz için arkamızdan havlıyorlar. Bir kurtun arkasından 40 köpek havlar. Beşiktaş da bir kurttur, havlayanlar olacaktır" dedi.
Transferi bitirdiklerine de değinen Orman, "Şu an hiçbir transfer ihtiyacımız yok. Sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü. Yalan yanlış şeyler yazıyor. Üzücü ama çağın olayı. Ne okuyorum ne de dinliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr