Trabzon-Fenerbahçe maçları Trabzon’da hep olaylı geçmiştir. İki yıl önce de yine bu stattaki taraflar arasında oynanan karşılaşma tatil edilmişti. Aynısı bir kez daha yaşandı. Zor bir gündü. Hem hakemler hem de futbolcular için. Hakem hedef alındığı gibi çok sayıda Bordo-Mavili topçu da tepkilere maruz kaldı. Bunlardan biri de kaleci Onur Kıvrak’tı. Eşine ve çocuğuna aşırı küfür edildiğini söylemişti Onur. Sonra sahanın kenarına gelmiş, hem üzerindeki formayı, ardından da eldivenlerini bırakmıştı.

Bu milli kalecinin artık Trabzonspor ile işinin bittiğini gösteriyordu. Hakemi döven saldırgan kahraman oldu. O saldırgana sahip çıkanlar kadar belki Onur Kıvrak’a sahip çıkılmadı. Üzücü bir durum.

"ONUR ADINA ÜZÜLDÜM"

Onur Kıvrak’a destek çıkanların sayısı bir elin parmaklarını geçmese de en anlamlı destek tartışmasız Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel’den geldi. F.Bahçe’nin tecrübeli kalecisi ile Onur Kıvrak arasında, her ne kadar kırgınlıklar olsa da böyle bir zamanda Volkan’ın meslektaşına sahip çıkması, kamuoyunda hem çok güzel, bir o kadar da örnek teşkil eden davranış olarak görüldü. İşte Volkan’ın o sözleri: “Milli Takım’da olsun, kendi takımında olsun daha önce alkışlarını duyduğun taraftardan ağır küfürler duymak insanın çok ağrına gidiyor. O an devam etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorsunuz. O gün Onur’un yaşadığını en iyi ben anlarım. Gerçekten çok zor bir durum. Onun adına üzüldüm ve o an neler hissedebildiğini çok iyi biliyorum. Üstelik bu işleri yapanları konuşacaklarına, onları cezalandıracaklarına sizin yaptığınız hareketi konuşuyorlar.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr