Çin merkezli OnePlus firmasının üçüncü amiral gemisi olarak beklenen OnePlus 3 için artık geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl OnePlus 2 ve OnePlus X modelleriyle dikkat çeken firma artık yeni amiral gemisi üzerinde çalışıyor.
OnePlus 3 çıkış tarihi ve özellikleri
Şimdilik sıradaki amiral gemisini işaret eden bir görsel bulunmuyor ancak CNet’in iddiasına göre firma pes etmeyecek. İlgili haberde verilen tarih Temmuz 2016. Eğer iddialar doğruysa OnePlus 3 modeli önümüzdeki Temmuz ayında duyurulacak.


Yenilenmesi beklenen tasarım, Qualcomm Snapdragon 820 yongası, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve tıpkı eski modellerde olduğu gibi uygun fiyat, OnePlus 3 modelinin kilit detaylarından olacak. Yani model 2016’nın trendlerine sahip olacak. Telefonun önceki versiyonları gibi 350 Dolar seviyelerinde satışa çıkması bekleniyor. Bu rakam tanıdığımız büyük üreticilere göre oldukça rekabetçi.
Burada önemli olan nokta OnePlus firmasının operasyonlarına halen devam ediyor olması. Son yıllarda Çinli firmaların atakları dev üreticileri etkilemeye başladı ancak OnePlus gibi küçük üreticilerin akılcı fiyat politikaları sebebiyle bu tarz firmalar halen etkilenmiyor. 2016 yılında da artan bir satış başarısı OnePlus için kalıcı bir gelişme olabilir. Şimdilik Temmuz ayına kadar beklemek gerekiyor.

ZTE Axon Mini ön inceleme

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr