New Orleans Pelicans'ın ve A Milli Basketbol Takımımızın pivotu Ömer Aşık, 5 Şubat'tan bu yana takımla çalışmasına engel olan bir hastalık geçiriyor.
Kulübünden tam olarak açıklama yapılmasa da Ömer'in bakteriyel bir hastalık geçirdiği biliniyor. Hastalık yüzünden çok kilo kaybeden Ömer, sene sonuna kadar takımıyla yer alamayacak.

Açıklamayı yapan Pelicans Koçu Alvin Gentry, milli basketbolcumuzun sezonun geri kalanında oynama ihtimali olmadığını dile getirdi.
Pelicans ile 5 yıllık kontratının üçüncü yılını geçiren Aşık'ın sağlığına tamamen kavuşmadan rotasyona tekrar giremeyeceği iddia ediliyor. (Ntv Spor)

İŞTE ÖMER AŞIK'IN SON HALİ

NBA’de New Orleans Pelicans forması giyen milli pivot Ömer Aşık’ın son görüntüsü şoke etti. Bakteri kaynaklı bir hastalık geçirerek kilo kaybı yaşayan Ömer'in sezonu kapattığı açıklanmıştı. Pelicans coachu Alvin Gentry yaptığı açıklamada, “Ömer önümüzdeki sezon forma giyebilecek” dedi. Houston Rockets maçında bir izleyici tarafından fotoğrafı çekilen Ömer Aşık'ın yaşadığı kilo kaybı net olarak görülüyor.

Milli yıldızın All-Star arasında Meksika’ya gittiği ve döndüğü günden bu yana hastalığının ilerlediği kaydedildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr