Merkez Osmangazi ilçesi Demirkapı Mahallesi’nde saat 02.30 sıralarında evlerinin altında bulunan depo olarak bulunan bölümde iki arkadaşıyla birlikte uyuşturucu madde Bonzai alan Eray Dergi fenalaşınca yanında bulunan Kenan ve Ufuk isimli kişiler kaçtı. Güçlükle kapının önüne çıkan Eray Dergi bağırmaya başlayınca ailesi durumu 112 Sağlık ekiplerine bildirdiler.

Yakınları tarafından müdahale edilmek istenen Dergi uyuşturucuyu bir taksi ile Kenan ve Ufuk isimli arkadaşlarının getirdiğini ve birlikte içtiklerini söyledi. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri tarafından müdahale yapılan Eray Genç öldü. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan inceleme sırasında Eray Dergi’nin yakınları polise verdiği ifadelerinde, "3 kişi uyuşturucu almışlar Eray fenalaşınca taksi sürücüsü Kenan ile Ufuk isimli kişiler kaçmış ölürken bize isimlerini söyledi" dedi.

Polis uyuşturucu getirdiği iddia edilen iki kişiyi ararken Eray Dergi’nin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılarak soruşturma başlatıldı. Uyuşturucu getirilen ve Kenan isimli kişinin kullandığı iddia edilen taksi polis tarafından terk edilmiş halde bulundu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr