Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisinin üçüncü maçında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'yi 65-63 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu galibiyetle seride durumu 2-1'e getirdi.

Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi'de Fenerbahçe karşısındaki galibiyet serisini de sürdürmüş oldu. Evinde ezeli rakibine son olarak 17 Haziran 2011'de yenilen Cim Bom, o tarihten sonra Abdi İpekçi'de Fenerbahçe ile oynadığı 10 karşılaşmayı da kazandı.

Galatasaray deplasmanına seride 2-0 önde olmanın avantajıyla giden Fenerbahçe, ilk çeyreği 21-19 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte üstünlüğü yakalayan Galatasaray Odeabank, soyunma odasına 38 37 önde girdi.

Ergin Ataman'ın öğrencileri, üçüncü çeyreği de 53-50 üstün bitirdi. Bu çeyrekten sonra, önce maçın hakemleri sonra da Fenerbahçe, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle soyunma odasına
gitti.

Yaklaşık 15 dakikalık duraksamanın ardından derbi kaldığı yerden devam etti. Çekişmeli geçen son çeyrekte de tabeladaki üstünlüğünü sürdüren Galatasaray Odeabank, salondan 65-63'lük skorla galip
ayrıldı ve seriyi 2-1'e getirdi. Serinin dördüncü maçı salı günü yine Abdi İpekçi'de oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr