Galatasaray - Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterip gündem olan Salih Dursun, ilk kez konuştu.
Fanatik'e açıklamalarda bulunan Salih Dursun, "Bu asla planlanacak, önceden hesabı yapılacak bir hareket değil. Zaten Türkiye’de örneği olmayan bir olaydan bahsediyoruz, nasıl planlayacaksınız!" dedi.
"Keşke yaşanmasaydı" diyen Salih, "Ben daha genç ve sportif olarak da ciddi beklentileri olan bir futbolcuyum. Hepsini bir kenara bırakın bu zamana kadar Galatasaray’da ve şimdi de Trabzonspor gibi bir başka büyük takımda oynuyorum. Yeteri kadar tanındığımı, formasını giydiğim takımların taraftarları için kahramanlarından biri olduğumu düşünüyorum. Keşke hiç böyle bir hakem faciası yaşanmasaydı ve ben de böyle bir hareket yapmak zorunda kalmasaydım" ifadelerini kullandı.
Salih Dursun, kırmızı kart anını sosyal medyada defalarca izleyen ve kendisine de izleten arkadaşlarına, “Baktım rakip çok fazla, hakemi attım” diyerek skandallarla dolu geceye espriyle yaklaşmayı da ihmal etmedi.

 

Hakeme bir kırmızı kart da Quaresma'dan!

Salih Dursun'a Trabzon'da kırmızı kartlarla karşılama

MHK Başkanı Müftüoğlu: "Salih'in kahraman olması doğru değil"

Heykeli dikilip sokağa ismi verilecek!

Trabzonspor taraftarı: "Salih Dursun'un bonservisini alın"

Sosyal medyanın yeni akımı #salihdursuning

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr