MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Güvenlik Kurulu'nun “OHAL’in uzatılmasına yönelik tavsiye kararına” ilişkin açıklamasında, "Yenikapı ruhuna bağlılığımız tartışılmazdır. Desteğimiz tamdır. Bugüne kadar 8 adet KHK çıkarılmıştır. Devletteki dip bucak temizliği devam etmektedir ki bunun kısa zamanda sonuçlanacağını beklemek iyimserliktir. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları söyle:

FETÖ ilk başta dinimizin arkasına sığınarak masum duyguları istismar etmiştir. FAETÖ anadolu'nun istilası amacıyla net temelli bir çetedir. 15 Temmuz'da yaşanan tam da budur. Darbe tehtidi geçmemiş bitmemiştir.

MOODYS'İN NOT İNDİRİMİ

Silahla başaramayanlar faiz, kur üzerinden çalışmaktadır. Derecelendirme kuruluşunun yaptıkları finans oligarşisinin yeni bir hamlesidir.

"DESTEĞİMİZ TAMDIR"

Yenikapı ruhuna bağlılığımız tarışılmazdır. Desteğimiz tamdır. Bugüne kadar 8 adet KHK çıkarılmıştır. Devletteki dip bucak temizliği devam etmektedir ki bunun kısa zamanda sonuçlanacağını beklemek iyimserliktir.

FETÖ'nün 15 Temmuz'dan sonraki bir amacı da mağdur kitlesini büyüterek soruşturmaların sekteye uğratılmasıdır. Asıl isimlerin deşifre edilmesi halinde diğer ayakların çorap söküğü gibi geleceğibni bilmek lazım

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr