Sanal gerçeklik konusunda öncü çalışmalara imza atan Oculus, uyumlu bilgisayarları içeren bir çeşit paket (bundle) hazırladı. Oculus Ready PC olarak adlandırılan bu paket, önümüzdeki günlerde ön siparişe çıkacak. Tarih ve fiyatlar resmi olarak açıklandı.

Oculus Ready PC çıkış tarihi ve fiyatlar!

Sanal gerçeklik teknolojisine meraklıysanız, Oculus size hiç yapancı gelmeyecektir. Ancak bilgisayarınız, Oculus teknolojilerinin sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Firma, bu durumda olan kullanıcılar için Oculus Ready PC paketlerini duyurdu. Dell, Asus ve Alienware markalı cihazlar, paket halinde satılacak. Farklı teknik özellik konfigürasyonları içeren bu özel satış 16 Şubat tarihinde başlıyor. ABD’de yaşayanlar için Best Buy, Amazon ve Microsoft bu cihazları satın alabileceğiniz adresler olacak.
Dell XPS, Alienware Area ve X51 ile Asus G ile ROG serilerinden bilgisayarlar Oculus Ready paketiyle birlikte gelecek. Seçebileceğiniz çok sayıda ürün ve konfigürasyon var dolayısıyla hemen her bütçeden kullanıcılar düşünülmüş. Tüm seçenekleri aşağıda bulabilirsiniz. Fiyatlar 949 dolardan başlayarak 2549 dolara kadar çıkıyor. Oculus bu paketleri “sanal gerçeklik için ihtiyacı olan her şeyi aldığından emin olmak isteyenler için” şeklinde tanımlıyor. 16 Şubat tarihinde ön siparişe çıkacak tüm cihazlar aşağıda yer alıyor.
Gmail şifrelenmemiş gönderiler için uyaracak!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr