Galatasaray Daikin, adı Fenerbahçe ile anılan 1995 doğumlu Nursevil Aydınlar ile olan sözleşmesini iki yıl daha uzattığını açıkladı.

Konu hakkında açıklama yapan Nursevil, Galatasaray camiası’na uzun yıllar hizmet vermek istediğini ifade ederek, “Galatasaray ailesinin bir parçası olmak büyük bir gurur ve herkese nasip olmaz. Tecrübe edindikçe, Galatasaray taraftarı ile buluştukça insan bunu daha da iyi anlıyor. Ne kadar büyük bir onur olduğunu tarif etmek zor. Hocalarımız, idarecilerimiz, yöneticilerimiz sürekli gelişimimiz için desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar. Ben de gösterilen bu özene elimden geldiğince layık olmaya çalışıyorum. Her gün daha iyi olmak için çalışıyorum. Heyecanla yeni sezonu hayal ediyorum. İnşallah Galatasaray ailesini mutlu edecek, gururlandıracağız. Tüm camiamıza güven ve destekleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Galatasaray Daikin Sportif Direktörü Şükrü Yengil ise iç transferle ilgili olarak, “Nursevil, Galatasaray voleybolu için kıymetli bir sporcu. Çalışmaya, kendine yeni şeyler katmaya ve başarıya aç, genç bir oyuncumuz. Kendisinden uzun vadede beklentimiz yüksek. Her geçen gün sergilediği performansı yükselterek ilerleyeceğine inanıyorum. Ailemize, Galatasaray camiası’na hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr