ERÜ Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Servisi'nde yapılan 6 günlük tedavi ve ameliyat ardından taburcu olan ‘O Ses Türkiye’ yarışmacısı, evli ve 1 çocuk annesi Nur Cennet Yanık, şunları anlattı:
"1 haftadır Erciyes Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyorum. Sol bacağım oyuldu ve sağ bacağımdan alınan deri sol bacağıma nakledildi. Şu an doku tuttu. 1 haftadır yatıyorum. Çarşamba günü kontrole geleceğim. O zaman da inşallah tamamen iyileşecek ama bu zamana kadar yaşadığım şeyler çok kötüydü. Bir yanlış iğne sonucu bacağımda kalan izler çok kötü. Sonuçta ben bir solistim."

Erdemli Devlet Hastanesi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Nur Cennet, "Sağlık önemli bir şey ve bunu başkalarına da yapmalarını istemiyorum. Mersin’e gider gitmez şikayette bulunacağız" dedi.

Karşılaştığı rahatsızlık nedeniyle konser ve sahne çalışmalarını ertelemek zorunda kaldığını belirten Yanık, "Bacağımda çukur şeklinde bir iz kalacak ve buraya estetik uygulanamıyor. Bacak ve kollarda bu estetik olayları çok zor oluyor. Kötü sonuçlar alınabiliyormuş. O yüzden bu şekilde kalacak. Zamanla iyileşecek. Bütün konserlerimi iptal etmek zorunda kaldım. Sonuçta ne zaman ayağa kalkacağımı bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bir aylık kızı Huzur'u yeniden görecek olmanın sevincini yaşadığını söyleyen Yanık, "O yüzden hiç değilse biraz mutluyum. Onu göreceğim de ne kadar faydalı olabilirim onu da bilmiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr