Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. 'Kiralık Aşk' dizisinde Koriş karakterine hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan saldırı sırasında oradaydı.

"YANIMIZDA İNSANLAR ÖLÜYOR"

Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Büyüktopçu, “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonu kapattı ve uzun süre haber alınamadı.

 

MENAJERİ KONUŞTU

 

Onur Büyüktopçu'nun son durumuyla ilgili Posta.com.tr'ye konuşan ünlü oyuncunun menajeri, Büyüktopçu'nun yaşadığı dehşeti şöyle anlatı:

Dün gece Onur olayın içindeydi. Beni aradığında ilk önce inanmadım. Onur'a olayı duyduktan sonra ulaşamadım. Sabah aradı beni ve Twitter'dan bir mesaj atmamı istedi. Saldırı sonrasında elindeki şarjı düşürmüş. Telefonunu şarj edememiş. O yüzden kendisine ulaşılamamış. Kaldıkları eve giderken beni aradı. Şaka gibi geliyor bana. Akabinde direk konsolosluğa yönlendirdim. Şu anda evden çıkamıyorlar. O da kız arkadaşı Ebru da evde. Çok tedirgin. Bu akşam 21.30'da Nice-İstanbul uçağıyla iniyorlar. Hiç hastaneye gidilmemiş. Eve geçene kadar bir telaş yaşanmış. Şu an psikolojisi kötü. Kamyonun olduğu alana 40 adım uzaklıktaymış. Kamyon onların yanından geçmiş. Gözleriyle görmüş.

Ünlü oyuncuya uzun süre haber alınamadı. Sevenlenleri uzun süre Büyüktopçu'ya ulaşamazken daha sonra Facebook'tan yapılan açıklama ile yüreklere su serpildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr