Neymar'ın menajeri Wagner Ribeiro, Fransa'nın L'Equipe gazetesine Paris Saint-Germain'e (PSG) transfer olabileceğini söyledi. 

PSG'nin 2016 yazında Barcelona'nın Brezilyalı yıldızını kadrosuna katmak istediği ve bunun hakkında kendilerine gelen bir talebin olup olmadığı hakkındaki soruya, ''Neymar'ın Barça ile 2018'e kadar sözleşmesi var. Orayı seviyor ve dünyanın en iyi takımında oynuyor. Böylesine muazzam bir kulüpte oynamaktan dolayı çok mutlu. Ama Paris gibi bir şehirde de yaşayabilir ve PSG gibi her futbolcunun rüyası olan bir kulüpte de oynayabilir. Önümüzdeki iki sezonda ne olacağını göreceğiz, iki sezon sonra serbest kalacak.'' şeklinde cevap veren Ribeiro, PSG'nin olası bir teklifini değerlendirebileceklerini söyledi.

"Eğer PSG ilgi gösterirse bunu konuşabiliriz" diye devam eden menajer, "Sözleşmesinde belirli bir serbest kalma bedeli var, 193 milyon euro. Ancak böylesine yüksek bir fiyatın PSG için problem olacağını düşünmüyorum. PSG Sportif Direktörü Olivier Letang ve başkan Nasser Al Khelaifi ile aram oldukça iyi. Ancak şu ana kadar bu konu hakkında hiçbir şey konuşmadık. Şu anda sezonun kalbindeyiz. Şampiyonlar Ligi'nde PSG ve Neymar için kritik bir dönem yaklaşıyor Bu konuyu sezon sonunda konuşacağız" dedi.

NEYMAR'A YAZ TATİLİ YOK

Brezilyalı futbolcunun menajeri, oyuncusunun yaz aylarında hem Copa America hem de Rio 2016'da Brezilya Milli Takımı'nda yer alacağını belirtti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr