San Fracisco'da Apple'ın merkez noktasında gerçekleştirilecek olan iPhone 7 lansmanının bu akşam saat 20.00 civarında başlaması bekleniyor.

Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak tanıtım etkinliğinde Apple’ın iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch 2 ve tamamen kablosuz kulaklığını tanıtması bekleniyor.

APPLE'IN ONLINE MAĞAZASI YİNE KAPANDI

Apple lansmanları öncesinde bir klasik haline gelen gelişme yine yaşandı. iPhone 7 için gerçekleşecek etkinlik öncesinde de Apple Store Online mağazası belli bir süreliğine kapandı. Etkinlikte tanıtılacak yeni ürünler için güncellenen online mağaza bu akşam yeniden hizmete girecek.

iPhone 7 için son dakika sızıntıları: iPhone 7'de büyük yenilik

iPHONE 7'DE YENİ SÜRPRİZLER BEKLENİYOR

Bu akşam tanıtımı yapılacak olan iPhone 7'de tüketiciler için birçok sürprizinin yer alması bekleniyor. Yeni modelde, 3,5 milimetrelik kulaklık çıkışının iptal edilerek kablosuz teknolojiye geçilip geçilmeyeceği, profesyonel fotoğrafçıların kullandığı lensler (3 boyutlu ve SLR lensler) ve su geçirmezlik özelliği bulunup bulunmayacağı, en çok merak edilenler arasında yer alıyor.
Uzmanlar, iPhone 7'nin piyasada deprem yaratacak çapta büyük yeniliklerle gelmesini beklemezken, standartları belirleyen bir model olacağını ifade ediyor.

Her Apple etkinliğinde olduğu gibi bugün gerçekleşecek etkinlik öncesinde de Apple Store Online mağazası belli bir süreliğine kapandı. Etkinlikte tanıtılacak yeni ürünler için güncellenen online mağaza bu akşam yeniden hizmete girecek.
 
APPLE İÇİN ZORLU BİR YIL

Şirket, iPhone 6 ve iPhone 6S modellerini tanıttığı geçen yılki etkinlikten sonra, telefonlarda şifreleme sistemini açmasını isteyen FBI ile mahkemelik oldu, en büyük pazarlarından Çin’de satışları düştü. Son olarak da AB Komisyonu, vergi kaçırdığı iddiasıyla şirketin 13 milyar avro ödemesine karar verdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr