Şampiyonlar Ligi macerasına iki maçta iki beraberlik alarak başlayan Beşiktaş’ta, yarın İtalya’da oynanacak kritik Napoli maçı öncesi endişe verici bir haber geldi.

Ülkenin suç oranı en yüksek şehirlerinden biri olan Napoli Emniyeti, Siyah-Beyazlı kulübe bir faks çekerek, kente gelecek yönetici, taraftar ile medya mensuplarının yankesicilik ve gasp olaylarına karşı dikkatli olmaları istenerek; bu konuda emniyet olarak sorumluluk alamayacaklarını belirttiler.

Morallerin en üst seviyede olduğu Beşiktaş’ta, bu faks az olsa can sıktı ve tedirginlik yarattı. ‘En kötü 1 puan’ parolasıyla bugün özel uçakla İtalya’ya gidecek olan Beşiktaş kafilesine, Napoli emniyet birimleri tarafından gönderilen özel faksta, özellikle gece saatlerinde ara sokaklara girilmemesi ve kıymetli eşyaların yanlarında taşınmaması konusunda uyarı yapıldı.

SADECE TAKIM KORUNACAK

İtalyan polisinin Siyah-Beyazlı kulübe çektiği faksta, UEFA kuralları gereği sadece takıma özel önlem alınacağı ifade edildi.

Ayrıca gerek başkan, gerekse yöneticilerin şehirde gezerken dikkatli olunması istendi. Bu gelişmelerden sonra harekete geçen Beşiktaş yönetimi, ekstradan kendi güvenliğini Napoli’ye götürme kararı aldı. (Habertürk)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr