Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı-Lacivertliler, Portekizli yıldızı Luis Nani’nin serbest kalma bedeli olan 8.5 milyon Avro karşılığında İspanya ligi ekiplerinden Valencia’ya transfer olduğunu dün resmen açıkladı. Valencia da Portekizli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Nani dün saat 19.07’de sosyal medya hesabından yayımladığı veda mesajında “Böyle büyük bir takımda bir o kadar coşkulu ve tutkulu taraftarların önünde futbol oynadığım için Fenerbahçe camiasına teşekkür etmek istiyorum. Güzel bir yıl, güzel bir deneyimdi. Ama artık yeni hedefe koşmanın zamanı geldi. Her şey için teşekkürler Fenerbahçe camiası” ifadelerini kullandı.

Neustadter imzalıyor

Fenerbahçe Alman asıllı Rus futbolcu Roman Neustadter’in transferini tamamladı. Dün akşam İstanbul’a gelen futbolcu ile bugün saat 11.00’de sözleşme imzalanacak. Öte yandan Fransız kulübü Lyon’un başkanı Jean Aulas F.Bahçe ile oynayacakları hazırlık maçı için “İstanbul’a gitmemek ve bu maçı oynamamak için üst düzey bir kurumdan herhangi bir uyarı almadık” dedi. Fenerbahçe, Lyon ile daha önce planlandığı gibi 16 Temmuz’da Ülker Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Van Persie takipte!

Fenerbahçe’de kulüp bulması istenen Robin van Persie’nin ağrılarını gerekçe gösterip sabah çalışmasına çıkmaması sıkıntıya neden oldu. Ayrıca Hollandalı yıldızın, Twitter hesabından, İngiltere Premier Ligi’ni şampiyon tamamlayan Leicester City’nin futbolcuları mahrez ve Vardy’yi takibe alması soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr