Galatasaray'ın Türkiye Kupası son 16 maçında Gaziantepspor ile karşılaştığı maç sonrası teknik direktör Mustafa Denizli, önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada oynadıkları futbolu değerlendiren Mustafa Denizli, "İlk yarı daha farklı bitebilirdi. Üçüncü golden sonra düştük, bu doğaldır. Üç farklı önce geçince nedense Türkiye'de takımlar düşüyor. Türkiye'nin güçlü takımlarından biriyle oynadığımızı kabul etmek lazım. Herkes içindekileri ortaya çıkardı. İyi bir gece oldu bizim için" dedi.

"SİNAN ŞU ANDA YOLUN BAŞINDA"
Martin Linnes hakkında konuşan Denizli, "Linnes tam hazır değil, maç yaparak hazır duruma gelecek. Linnes geldiğinde ligleri aradaydı, uzun süre çalışmamıştı. Yavaş yavş arkadaşlarına uyum sağlayacak. Onu başka pozisyonlarda da kullanabiliriz. Bizim için avantaj olacak" diye konuştu. Sinan Gümüş'ün performansını da değerlendiren Denizli, "Sinan şu anda yolun başında. Bu fırsatları şansa çeviriyor. Takım arkadaşlarıyla, ağabeyleriyle fevkalede uyumlu ve kendini bir basamak daha üste atmak istiyor. Kendisiyle uzun uzun konuşuyorum. Bunları öncelikle onun adına yapıyorum. Genç bir isim ve önüne sağlam basması lazım" açıklamasını yaptı.

"TEKLİF GELİYORSA AYRILACAK DİYE BİR ŞEY YOK"
Lukas Podolski'ye Çin'den teklif olduğu yönündeki haberlere açıklık getirmesi istenen deneyimli teknik adam, "Podolski'ye gelen teklif herhalde gazetelere geliyor. Başkan teklif olmadığını açıkladı. Her futbolcu teklife açık. Teklif geliyorsa ayrılacak diye bir şey yok. Lukas iyileştikten sonra burada olacak" şeklinde net konuştu. "Transfer döneminin son günde transfer olacak mı?" sorusuna yanıt veren Denizli, "Kalan kısa sürede transfer yapmak ufak ihtimal ama açık kapı bırakmakta fayda var" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr