Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında sahasında Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, ilk 11'de sürpriz bir karar verdi.

Hafta arasında Lazio ile oynanan maçın 11'inde iki değişikliğe giden deneyimli teknik adam, sağ bekte Denayer'in yerine Sabri'yi, Wesley Sneijder'in yerine ise Umut Bulut'u tercih etti.

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısındaki ilk 11'i şöyle: Muslera, Sabri, Koray, Carole, Chedjou, Donk, Olcan, Selçuk, Podolski, Umut.

Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesi ise şöyle: Cenk Gönen, Bilal Kısa, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Martin Linnes, Emre Çolak, Jason Denayer.

DENİZLİ'DEN SNEIJDER AÇIKLAMASI

Mustafa Denizli, maç öncesinde Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise Sneijder kararıyla ilgili şöyle konuştu: "Kadroyu en sağlıklı şekilde kullanmak zorundayız. Üç aydır haftada üç maç yapıyoruz. Her bölgede her futbolcuyu taze tutmak için değişiklik yapıyorum. Sneijder de dizindeki sakatlık yüzünden risk almak istemediğimiz için yedekler arasında. Koruma amaçlı bir karar. Kendisini ihtiyaç olmadığı sürece kulanmak istemiyorum. "

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr